Programa de suport a la creació 2024

10.03.2024 Creació
Compartir      
programa suport creació 2024

Aquest 2024 el Centre de les Arts Lliures renova el seu compromís amb el suport a la creació amb un programa de convocatòries obertes en diversos camps amb una dotació total de 74.000 €. Recentment, la institució ha engegat una nova edició del Programa  d’Investigació Curatorial (P.I.C.), projecte de suport a la creació, la investigació i la curadoria artística en col·laboració amb la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya.

Durant el mes d’abril, el Centre de les Arts Lliures anunciarà noves convocatòries obertes:

La quarta edició de la convocatòria de projectes escènics Hermann Bonnín que té el propòsit de donar suport econòmic i logístic a la creació independent de les arts escèniques contemporànies. La convocatòria cerca premiar dos projectes destinats a produir-se i exhibir-se durant la temporada 2025-26 de La Brossa. La dotació per a cada projecte és de 15.000 € (més l’IVA corresponent) per a la coproducció d’un projecte escènic vinculat a un artista o col·lectiu professional independent que pugui disposar d’entitat jurídica pròpia. 
La convocatòria estarà oberta des del 2 d’abril fins al 19 de maig (ambdós inclosos).
Consulta les bases
> Formulari d’inscripció
> Resolució

Nova edició de la convocatòria oberta PostBrossa per a la producció i exhibició d’instal·lacions artístiques. Una proposta que vol promoure la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies i, alhora, participar activament en l’entramat creatiu que fa possible les pràctiques híbrides. La convocatòria presenta enguany dues novetats. D’una banda, s’augmenten considerablement el pressupost d’ajut a la producció així com els honoraris per a artistes (fins a 6.500 € de base imposable i 2.000 € de base imposable, respectivament). i, d‘altra banda, s’incorpora una nova categoria destinada a instal·lacions per a espais escènics. La convocatòria estarà oberta des del 2 d’abril fins al 19 de maig (ambdós inclosos).
> Consulta les bases
> Formulari d’inscripció
> Resolució

La segona edició de la convocatòria per trobar la imatge i gràfica de la temporada 2024-25. La Brossa fa una crida a artistes per presentar una proposta de narrativa visual i conceptual de la programació de la temporada vinent de La Brossa que s’ajusti a l’ideari del Centre de les Arts Lliures.
La convocatòria estarà oberta del 24 d’abril al 31 de maig (ambdós inclosos)
Consulta les bases
> Formulari d’inscripció
> Resolució

També et pot interessar