Pepa Catalá, guanyadora de la convocatòria oberta Imatge de temporada 2024-25

19.06.2024 Creació
Compartir      
     
pepa catalá

El passat 18 de juny el Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa ha resolt la segona convocatòria Imatge de temporada, una crida al sector visual per trobar una proposta fresca i radical ajustada a l’ideari de la institució qye representi visualment la programació de la temporada vinent. El jurat de la convocatòria, compost per la direcció col·legiada de la Brossa (Maria Canelles, Georgina Oliva i Sheila Eroles), Anna Casasayas i Sandra Calvo (equip de comunicació de la Brossa), la creadora de l’actual imatge gràfica del centre, Marian Vélez i la dissenyadora gràfica Alba Font, ha estat l’encarregat de seleccionar la proposta guanyadora.

L’artista valenciana Pepa Catalá serà l’encarregada de crear la narrativa visual i conceptual que ha d’il·lustrar la programació 2024-25 de la institució, de forma oberta, transversal i horitzontal. La qualitat plàstica i la hibridació gràfica del seu portafolis i l’adequació dels seus processos amb les línies discursives del centre i l’esperit brossià han estat els elements més destacats del jurat a l’hora de seleccionar la seva candidatura.

El jurat també ha volgut manifestar l’interès per dues de les 23 candidatures presentades, que s’han considerat finalistes en la deliberació:

  • Isadora Cassiano, per la versatilitat, l’estil fresc i l’imaginari que travessa les seves investigacions com a artista envers l’expressió onírica
  • Marina Soret, de qui destaquen molt positivament la mostra dels seus processos i el caràcter experimental dels projectes.

 

Pots consultar aquí la resolució de la convocatòria.

L’equip de la Brossa vol agraïr als candidats la seva participació i generositat, i els anima a continuar treballant altres vies de desenvolupament i a presentar-se a futures convocatòries del centre.

La convocatòria d’imatge de temporada forma part del programa de suport a la creació 2024 de la institució que, enguany, consta de tres convocatòries obertes en diversos camps -arts visuals, escena i imatge de temporada- i compta amb una dotació total de 74.000 €. 

També et pot interessar