La nostra
botiga

La nostra botiga promou el coneixement i la divulgació de l’obra del poeta Joan Brossa a través d’una àmplia selecció de publicacions: poemaris, llibres d’estudi, catàlegs d’exposicions, edicions especials, etc. També hi trobareu facsímils, obra original del poeta i diversos productes d’inspiració brossiana.

Regala Cultura

Aquest Nadal, vine a La Brossa i regala cultura! Podràs comprar abonaments al teatre amb preus especials per tota la temporada  i paquets regal d’entrades, llibres, facsímils, experiències familiars i objectes brossians.  Només fins al 7 de gener!

Publicacions

Hi trobareu poemaris de Joan Brossa, llibres de poesia visual, el teatre complet, publicacions infantils, catàlegs d’exposicions, edicions especials vinculades a projectes de recerca i de creativitat que impulsa la Fundació i també estudis sobre la vida i l’obra del poeta.

Facsímils

Hi trobareu reproduccions d’alguns dels poemes visuals de Joan Brossa més coneguts.

Productes brossians

Hi trobareu una petita selecció de productes d’inspiració brossiana de forma i tipologia diversa.

Poemes visuals

Hi trobareu obra original numerada i signada per Joan Brossa que s’entrega acompanyada d’un certificat d’autenticitat. Si esteu interessats en adquirir-ne algun o voleu saber-ne més, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Cartells

Hi trobareu cartells originals dissenyats per Joan Brossa que també s’entreguen amb un certificat d’autenticitat.

Poemes objecte

I si esteu interessats en l’obra tridimensional de Joan Brossa, feu una ullada al nostre catàleg de poemes objecte. En aquest catàleg trobaràs tots els poemes objecte de Joan Brossa, signats i numerats, que tenim a la vostra disposició. Per a qualsevol informació relacionada amb aquestes obres, posa’t en contacte amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes.