Programa de suport a la creació 2023

17.03.2023 Creació
Compartir      

Un any més, el Centre de les Arts Lliures renova el seu compromís amb el suport a la creació amb un programa de convocatòries obertes en diversos camps amb una dotació total de 83.000 €. Recentment, la institució ha engegat una nova edició del Programa  d’Investigació Curatorial (P.I.C.), projecte de suport a la creació, la investigació i la curadoria artística en col·laboració amb la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya; i ha resolt la segona convocatòria oberta de projectes escènics, un projecte de suport a la creació escènica independent en dues modalitats: companyia resident i poesia escènica.

Durant els mesos vinents, el Centre de les Arts Lliures anunciarà noves convocatòries obertes:

La quarta edició de la convocatòria oberta PostBrossa per a la producció i exhibició d’instal·lacions artístiques. Una proposta que vol promoure la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies i, al mateix temps, participar en l’entramat creatiu que fa possible les pràctiques híbrides. Els projectes seleccionats s’exhibiran al Centre de les Arts Lliures durant la temporada 2023-2024. La dotació per a cada projecte és de 5.000 € repartits de la manera següent: 1.500 € en concepte d’honoraris i 3.500 € per a la producció.
La convocatòria estarà oberta del 17 d’abril al 22 de juny (ambdós inclosos).
Consulta les bases

La primera edició de la convocatòria per trobar la imatge i gràfica de la temporada 2023-2024 del Centre de les Arts Lliures. Amb la voluntat d’ampliar el cercle, La Brossa fa una crida a artistes gràfics i visuals per presentar una proposta que s’ajusti a l’ideari del Centre de les Arts Lliures per representar gràficament la programació de la temporada vinent.
La convocatòria estarà oberta del 10 de maig al 7 de juny (ambdós inclosos)
Consulta les bases

La segona edició de la residència d’investigació a l’arxiu Joan Brossa, amb la col·laboració del Centre d’Estudis i documentació del MACBA i de la Càtedra UB-Joan Brossa. L’objectiu d’aquesta residència és promoure l’estudi i la divulgació de l’obra del poeta i generar nous continguts que dinamitzin la potencialitat de l’arxiu Joan Brossa a l’hora de provocar nous relats, discursos i, fins i tot, noves creacions.
La convocatòria estarà oberta del 15 de maig al 15 de juliol (ambdós inclosos).
Consulta les bases

La tercera edició de la convocatòria de projectes escènics, que enguany pren el nom d’Hermann Bonnín per recordar la seva enorme tasca com a catalitzador de projectes escènics emergents. La convocatòria seleccionarà un projecte d’arts escèniques destinat a exhibir-se a l’escenari i un d’arts en viu i/o poesia escènica destinat a la seva mostra en qualsevol espai de l’edifici de La Seca a partir de la tardor del 2024 en ambdós casos.
La convocatòria estarà oberta des del 23 de maig fins al 23 de juliol (ambdós inclosos).
Consulta les bases

També et pot interessar