El Centre de les Arts Lliures presenta la temporada 2024-2025

13.09.2024 General
Compartir      
       
     
artistes i companyies temporada 2024-2025
  • El Centre de les Arts Lliures presenta una programació híbrida que naturalment traspassa els límits entre disciplines.
  • Una trentena de projectes expositius, escènics i educatius conformen la programació 2024-2025 de la institució, cuinada a partir de l’experimentació i el joc.  
  • A partir d’octubre comença l’activitat de l’Escola Brossa, un nou espai per a l’exploració, la creació i l’aprofundiment en els àmbits de la poesia i l’escena coordinat per Roser Casamayor i Ignacio de Antonio Antón.

 

Aquest matí, el Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa ha presentat la temporada 2024-2025, la quarta des que el centre va obrir portes l’any 2021. Un total de vint-i-quatre espectacles (divuit estrenes i sis reposicions), tres exposicions, dues instal·lacions i una dotzena de cursos conformen la nova programació de l’espai, que engega activitat el pròxim 26 de setembre i s’allargarà fins al juliol del 2025.
Parateatralitat, experimentació, joc cultura popular són els ingredients principals de la nova temporada de la Brossa. Una programació interdisciplinària, cuinada per artistes com Marta Pazos, Magda Puig, Alberto Cortés, Juana Dolores, Joan Salvat-Papasseit, Joan Morey, María Salgado, Lucia del Greco, Alba Pujol, Ferran Dordal Lalueza, Alexandra Laudo, Blanca Llum Vidal, Dolors Miquel, Caterina Almirall, Albert Serra, Albert Arribas, Núria Guiu i Raül Refree, entre d’altres. D’octubre a juliol, els diferents espais de l’edifici de La Seca acolliran les més de trenta propostes amb marcat gest Brossa que integren la nova temporada del Centre de les Arts Lliures, creada sobre quatre eixos principals: patrimonisuport a la creacióeducació i recerca. “Aquesta és una temporada plena de fantasmes i fenòmens paranormals amb la qual busquem despertar sentits i percepcions, per trencar amb les relacions lògiques de l’espai i el temps i entrar en contacte amb l’ahir i el demà”, ha comentat Maria Canelles, directora de l’àrea visual i textual de la institució. “Des de les escenes valorem una màgia que no ve amb trucs sinó amb una connexió amb altres realitats” ha afegit Georgina Oliva, directora de l’àrea escènica de la Brossa.

Nota de premsa presentació de temporada

Revista La Temporada 2024-2025 del Centre de les Arts Lliures

També et pot interessar