NOUS RESIDENTS A LA SECA

17.05.2018 Espectacle
Compartir      

Brossat’ i ‘Estrip-tesi’ han estat els projectes guanyadors de les residències brossianes que convoquen La Seca Espai Brossa i l’Institut del Teatre.

La Seca Espai Brossa i l’Institut del Teatre han consolidat anualment una convocatòria de ‘Residències brossianes’ amb la finalitat de fomentar la recerca, la investigació, la creació i l’exhibició d’espectacles de nous creadors que prenguin l’univers brossià com a font d’inspiració tot incidint en la poètica visual i en la dissolució de fronteres entre llenguatges artístics i poètics.

Brossat de Francesca Vadell, Salvador Miralles, Àlvar Triay i Catalina Florit i Estrip-tesi de Roger Torns han estat els projectes escollits per ser exhibits enguany. Ferran Madico, Jordi Fondevila i Magda Puyo foren els responsables de fer-ne la selecció. Ara, amb l’assessorament de la Fundació Joan Brossa, els guanyadors hauran d’articular un fil dramatúrgic proper a l’univers de Joan Brossa i generar una poètica capaç d’estimular nous imaginaris.

Els resultats d’aquests dos projectes es podran veure entre el 27 de juny i el 12 de juliol i entre el 14 i el 29 de juliol a la sala Palau i Fabre de La Seca Espai Brossa. 

També et pot interessar