La Nit dels Museus 2024 a La Brossa

07.05.2024 Arts visuals
Compartir      
nit dels museus 2024

El pròxim dissabte 18 de maig, el Centre de les Arts Lliures se suma a una nova edició de La Nit dels Museus i, de 19 h a 00 h, podràs gaudir de tots els espais i de les propostes expositives que es poden veure actualment a l’edifici de La Seca:

 

A més, durant la nit del 18 de maig et proposem una performance i una visita comentada gratuïta a l’exposició permanent sobre Joan Brossa. I, com sempre, podràs passejar per l’edifici de La Seca i gaudir de la remodelació de l’espai feta per l’arquitecta Meritxell Inaraja i Genís, de la terrassa de la Brossa i dels serveis de bar i botiga.

Visita guiada a l'exposició 'Joan Brossa. La sensació mental d'una felicitat completa'

18 de maig, a les 20.45 h

Visita guiada a l’exposició amb Anna Llopis, comissària de la mostra. El visitant descobrirà la figura del poeta i el seu univers creatiu a través d’un recorregut per l’espai dissenyat per Judit Musachs i Pol Pérez que conté els dotze àmbits temàtics de la mostra, que defineixen la seva poesia.

Activitat gratuïta

JOSE BEGEGA FEAT AMANDA ARAÚJO

18 de maig a les 22.30 h

Performance en directe a la instal·lació Les planàries i les tènies, en la qual la peça cobrarà un nou sentit, més profund, en trobar-se les vivències, els moviments i els cossos de Jose Begega i Amanda Araújo.

Activitat gratuïta

També et pot interessar