JOAN BROSSA INTERNACIONAL

28.09.2019 Commemoració
Compartir      

Joan Brossa serà present a la Fira del Llibre de Frankfurt amb un estand d’inspiració brossiana i un focus literari dedicat a homenatjar-lo.

Del 16 al 20 d’octubre tindrà lloc la Fira del Llibre de Frankfurt i, enguany, Joan Brossa hi serà present. Sota el lema ‘Catalonia, land of books; Barcelona, city of literature’ l’estand de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull ha estat dissenyat tot inspirant-se en l’univers creatiu brossià. En aquest estand s’hi exposaran tots els llibres del poeta que han estat traduïts en altres idiomes, i s’acompanyarà la mostra amb un fulletó que la Fundació Joan Brossa ha dissenyat especialment per a l’ocasió, amb l’objectiu de potenciar les traduccions de l’obra brossiana tot generant interès i expectativa entre els editors estrangers.

Altrament, en el marc de les accions commemoratives desenvolupades per part del Ministerio de Cultura y Deporte de España, hi haurà un focus literari dedicat al centenari del poeta en el qual intervindran Manuel Guerrero, com a comissari de l’Any Joan Brossa; Glòria Bordons, especialista en l’obra de Brossa; i el poeta Eduard Escoffet i l’escriptora-artista Alicia Kopf, membres del Centre d’Estudis Joan Brossa, en forma de diàleg.

 

També et pot interessar