piano en flames carles santos frederic amat
Visita performativa “Carles Santos”
Compartir

“Carles Santos (1940 – 2017) és un autor inclassificable. La seva obra aconsegueix, a través de la música, expandir-se cap a múltiples formats i llenguatges artístics. La transdisciplinarietat va ser la base de la seva pràctica i pensament, i avui el seu
llegat continua fascinant-nos per la immensa llibertat creativa que transmet. L’any 2024 es convida l’obra polièdrica de Santos a la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures. Per fer-ho possible, treballarem en la preparació d’una exposició que permeti conèixer, recordar i aprofundir en la seva figura, resseguir les etapes fonamentals de les seves produccions, i també posar a la llum una sèrie de materials inèdits. De l’aiguabarreig de les diferents idees i accions que sorgeixin es teixirà un programa de visites guiades en clau educativa que convidi a les noves generacions a dialogar amb Santos i la música experimental. Cadascú des de la seva mirada.”

Ona Balló, curadora de l’exposició

Objectius:
— Descobrir la vida i obra de Carles Santos i la seva relació amb la poesia i la performance.
— Comprendre formes alternatives de representació escènica: la performance, el hàppening, el videoteatre…
— Aproximar-se a la música experimental mitjançant l’escolta i el debat entorn la dimensió expressiva i estètica de l’art.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ