CONVOCATÒRIA OBERTA: POSTBROSSA 2024-25

02.04.2024 Creació
Compartir      
     
convocatòria postbrossa 2024-25

El Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa obre nova convocatòria PostBrossa 2024-25 per a la producció i exhibició d’instal·lacions artístiques visuals de caràcter híbrid. La convocatòria estarà oberta des del 2 d’abril fins al 19 de maig del 2024. 

En el marc del seu interès per formar part de l’ecosistema de la creació contemporània a Barcelona, el Centre de les Arts Lliures anuncia la quarta edició de la convocatòria oberta PostBrossa 2024-25 per a la producció i exhibició d’instal·lacions artístiques. Aquesta convocatòria té el propòsit de participar activament en el procés de regeneració del context de creació artística, abonant el sistema amb dotacions directes a creadors per a la producció i oferint un espai per a l’exhibició de peces. La convocatòria estarà oberta del 2 d’abril al 19 de maig (ambdós inclosos).

LA CONVOCATÒRIA
La convocatòria cerca premiar tres projectes, dos en la categoria d’instal·lació per a sala expositiva (que hauran d’ocupar la singularitat de l’edifici i adaptar-se a les particularitats dels espais de l’antiga fàbrica de moneda La Seca) i un per a la nova categoria destinada a instal·lacions per a espais escènics (que cerca projectes instal·latius i performàtics pensats per a espais escènics). 
Tots els projectes presentats hauran de respondre a tres aspectes: que siguin pensats com a instal·lacions adequades a l’espai, que impliquin una interacció amb el públic i que neixin de la genuïna idea brossiana del joc metafòric.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
Cal enviar el projecte, el currículum i un pressupost de producció a través d’aquest formulari (també enllaçat a les bases) abans del 19 de maig.

CALENDARI DE LA CONVOCATÒRIA

  • Publicació de la convocatòria: 2 d’abril del 2024
  • Finalització de la convocatòria oberta: 19 de maig del 2024
  • Publicació de la resolució: 3 de juny del 2024
  • Exhibició PostBrossa 2024-25: al llarg de la temporada artística 2024-25 (entre el novembre del 2024 i el juliol del 2025)

 

SUPORT A LA CREACIÓ
Des de la seva obertura, el 16 de desembre del 2021, el Centre de les Arts Lliures ha treballat per promoure la creació contemporània, pel compromís amb el sector artístic i per la defensa llegat de Joan Brossa. Com a fàbrica de creació, la institució és un espai obert, que aposta per actuar en xarxa, generant aliances amb agents privats i públics i col·laborant amb institucions educatives i professionals dels diversos sectors creatius i compleix una vocació pública, artística i social.
Per al 2024, la institució ha desplegat un programa de convocatòries obertes en diversos camps amb una dotació total de 74.000 €.

També et pot interessar