SER RES

21.10.2016 Premi
Compartir      

Carles Mamano, Ferran Cerdans, Vall Palou, Alexandra Garcia i Victoria Benítez guanyen el I Concurs Internacional de Llibre d’Artista en homenatge a Joan Brossa.

El passat dimecres 19 d’octubre es va reunir a la seu de la Fundació Joan Brossa la comissió avaluadora responsable d’escollir els guanyadors i els projectes seleccionats presentats al concurs que ha organitzat el grup de recerca de la Universitat de Barcelona ‘Poció. Poesia i Educació’ en el marc de les II Jornades Internacionals de Poesia.

Quaranta-un han estat els projectes presentats, molts d’ells inspirats en poemes literaris de Joan Brossa. D’altres prenen com a referència l’esperit juganer i sorprenent de la poesia brossiana. La procedència de les propostes també és força destacada. Malgrat que bona part de les creacions són catalanes, hi ha una presència destacable de llibres d’artista espanyols, italians, argentins i brasilers.

Vicenç Altaió, Àngels Arroyo, Judith Barnés, Bibiana Crespo i Antoni P. Vidal van decidir premiar Carles Mamano amb el primer premi; Ferran Cerdans amb el segon; Vall Palou amb el tercer; i Alexandra Garcia i Victòria Benítez amb un accèssit. També varen valorar especialment els treballs de Marta Aguilar, Rosa Eva Campo, Encarnación Cepedal, Lola Fernández, Roberto Gianinetti, Salvador Martínez, Rebeca Pardo, Maria Pujol i Fèlix Sampietro.

La totalitat de les obres presentades al concurs seran exposades a l’espai residència de l’Arts Santa Mònica. La inauguració tindrà lloc dimecres 26 d’octubre a les 19.30h. i els premis seran entregats divendres 28 d’octubre a les 18h. a l’Auditori del MACBA.

També et pot interessar