LABERINTS BROSSIANS

13.06.2018 Mediació
Compartir      

L’11 de juliol tindrà lloc una jornada reflexiva per definir el nou projecte educatiu de la Fundació.

D’ençà del curs 2013-2014 el projecte educatiu de la Fundació no ha parat de créixer. Són moltes les escoles que s’han fidelitzat i molts els alumnes que han participat de les rutes i dels tallers que el Servei Educatiu ha dinamitzat durant aquests anys.

La nova etapa que emprèn ara la Fundació a La Seca 2 suposa també un replantejament del programa que s’ofereix a les escoles. Així doncs, malgrat que la Fundació continuarà proposant activitats per descobrir la poesia urbana de Joan Brossa, apostarà per impulsar un treball més proper amb les escoles amb la voluntat de reflexionar de forma conjunta amb la comunitat educativa. És per això que s’oferirà assessorament pedagògic i formació a docents, la possibilitat de desenvolupar projectes de creació d’arrel brossiana tutoritzats des de la Fundació i la definició de línies d’investigació per a la realització de treballs de recerca a batxillerat.

L’11 de juliol tindrà lloc la IV Jornada Educativa Joan Brossa en la qual participaran docents que han treballat Joan Brossa durant el curs acadèmic, educadores de la Fundació i altres especialistes vinculats al món educatiu amb la voluntat de compartir experiències, de definir les necessitats que tenen els alumnes i les escoles en relació a la creació contemporània i de revisar el programa de rutes literàries que ofereix la Fundació al públic escolar. Aquesta activitat donarà el tret de sortida a una nova manera de treballar, més reflexiva i compresa amb els canvis educatius que s’estan duent a terme en el nostre país.

També et pot interessar