La Fundació Joan Brossa col·labora amb ‘Brossa, editor del quotidià’, la nova exposició de la Galeria Santa & Cole

06.02.2024 General
Compartir      
Santa Cole exposició Joan Brossa Claudia Maurino

La Galeria Santa & Cole ha inaugurat aquesta tarda Brossa, editor del quotidià, una exposició comissariada i dissenyada per l’Antoni Arola que mostra una selecció d’obres del poeta en diàleg amb la llum. La mostra, que es podrà veure des del 6 de febrer fins al 30 d’abril, inclou una selecció d’obres seriades de Joan Brossa prestades per la Fundació Joan Brossa.

Brossa, editor del quotidià proposa un recorregut per la galeria mitjançant un joc lumínic que intensifica la lírica de les obres exposades, divuit peces d’obra gràfica i trenta objectes seriats cedits per la Fundació Joan Brossa. La mostra és una aproximació a l’obra del poeta que, mitjançant una escenografia que convida l’espectador a explorar, posa èmfasi en dues dimensions clau de la seva obra: la poesia i la màgia.

A l’exposició Arola juga amb l’ús de les seves lluminàries per a Santa & Cole i configura una experiència expositiva que intensifica la lírica de les obres de Brossa. A través d’un llenguatge en aparença senzill i amb una mirada lliure i desacomplexada, Brossa apostava per fer accessible la cultura a un públic ampli.  Des de la seva vocació editora, amb aquesta mostra Santa & Cole dona continuïtat al desig del poeta de posar-se a l’abast de tothom.

Sobre Santa & Cole
Les galeries de Santa & Cole són espais dinàmics en els quals la cultura es viu i experimenta en totes les seves expressions. Disseny, art i llibres hi conviuen i estableixen llaços amb les ciutats que les acullen. Actualment, Santa & Cole compta amb dues galeries -Barcelona i Ciudad de México- i properament n’obrirà una tercera a Nova York.

També et pot interessar