Poesia visual

Quadern de poemes

(1969): Quadern de poemes (poesia literària, poesia visual i disseny del llibre, amb el títol dibuixat per Antoni Tàpies), en francès (traducció d’Anne-Marie Comert). Barcelona: Ed. Ariel (col. Els llibres de les Quatre Estacions).

Poemes per a una oda

(1970): Poemes per a una oda (edició del llibre del mateix títol, Poemes habitables 13, amb canvis per la censura). Barcelona: Ed. Montse Ester, Saltar i Parar.

Pluja

  • (1973): Pluja (llibre singular fet de pàgines en blanc mullades i després eixugades. Edició del llibre de 1970 del mateix títol, Poemes habitables 31).Barcelona: editat per C. Ameller, C. Camps, X. Franquesa, J. Pablo, S. Pau, S. Saura i F. Torres.

(1990): reedició de Pluja (llibre singular, en paper fabricat expressament a mà pel Molí de Toni Sardà). Figueres: Ed. Tristan Barbarà.

Poemes visuals

  • (1975): Poemes visuals (cinquanta poemes de la sèrie “Poemes habitables”). Barcelona: Ed. 62 (col. Llibres de l’Escorpí, 29).

(1981): reedició de Poemes visuals. Barcelona: Ed. 62 (col. Llibres de l’Escorpí, 29).
(2001): reedició de Poemes visuals, Barcelona. Ed. 62 / Ed. Empúries.

Poemes objecte

(1975): Poemes objecte (deu postals). Barcelona: Llibres del Mall (col. Art Enllà).

Poemes objecte

(1978): Poemes objecte (fotografies de poemes objecte, amb pròleg de Sir Roland Penrose en anglès, en català, en espanyol  ̶ traduccions de Pere Gimferrer i Alfred Sargatal ̶ i en francès  ̶ traduït pel mateix prologuista ̶). Barcelona: Servicios Editoriales S.A. (Col. Gart).

Septet visual

(1978): Septet visual (set serigrafies en color amb presentació de Maria Lluïsa Borràs). Barcelona: Ed. Taller Vallirana.

Boulevard Rosa o El Basar de Fenícia

(1978): Boulevard Rosa o El Basar de Fenícia (poesia visual desplegable). Barcelona: El Boulevard Rosa.

Cinc poemes visuals

(2001): reproducció de la carpeta Cinc poemes visuals de 1979. Barcelona, Círculo del Arte núm. 24 (estiu).

Poesia tipogràfica

(2004): Poesia tipogràfica (amb presentació d’Isidre Vallès, pròleg de Santi Barjau i epíleg de Jaume Maymó). Barcelona: Fundació Joan Brossa / Ajuntament.

Joan Brossa: poemes visuals

(2014): Joan Brossa: poemes visuals (reproducció de l’obra gràfica seriada completa). Barcelona: Enciclopèdia Catalana. Edició singular limitada, acompanyada del volum d’estudis BORDONS, Glòria – AUDÍ, Marc. Brossa: entre la paraula, el gest i la imatge i del poema objecte “A amb punt”.

Antología de poemas visuales

(2019): Antología de poemas visuales (poesia visual, edició i epíleg a cura de Marc Audí). Madrid: Visor.

4 poemes visuals

(2019): 4 poemes visuals (estoig amb quatre serigrafies de Joan Brossa i un text d’Eduard Escoffet). Granada: Contemporánea.

Joan Brossa. Poesía visual 1941-1970

(2019): Joan Brossa. Poesía visual 1941-1970 (catàleg raonat de poesia visual a cura de Glòria Bordons i d’Alicia Vallina). Madrid: Fundación Azcona.