Convocatòria oberta: PostBrossa 2023

17.04.2023 Creació
Compartir      
     
suport a la creació centre de les arts lliures imatge de temporada

El Centre de les Arts Lliures renova el seu compromís amb el suport a la creació contemporània i, per quart any consecutiu, convoca la crida PostBrossa. Una convocatòria oberta per a la producció i exhibició d’instal·lacions artístiques. Una proposta que vol promoure la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies i, al mateix temps, participar en l’entramat creatiu que fa possible les pràctiques híbrides. La convocatòria estarà oberta del 17 d’abril al 22 de juny (ambdós inclosos).

LA CONVOCATÒRIA
Es busquen instal·lacions artístiques que s’adeqüin a les bases, que tinguin interès artístic i capacitat crítica i la voluntat de partir d’un joc metafòric com a base de creació. Els projectes seleccionats s’exhibiran al Centre de les Arts Lliures durant la temporada 2023-2024. La dotació per a cada projecte és de 5.000 € repartits de la manera següent: 1.500 € en concepte d’honoraris i 3.500 € per a la producció.
Cal enviar el projecte, el currículum i un pressupost de producció a través d’aquest formulari (també enllaçat a les bases) abans del 22 de juny.
Dijous 4 de maig a les 17:30 h hi haurà una sessió informativa presencial i visita als espais al Centre de les Arts Lliures.
*Annex amb especificacions dels espais aquí

CALENDARI DE LA CONVOCATÒRIA

  • Publicació de la convocatòria: 17 d’abril del 2022
  • Sessió informativa presencial i visita als espais: 4 de maig a les 17:30 al Centre de les Arts Lliures
  • Finalització de la convocatòria oberta: 22 de juny del 2023
  • Publicació de la resolució: 17 de juliol del 2023
  • Exhibició PostBrossa 2023: al llarg de la temporada artística 2023-24 (entre el novembre del 2023 i el juliol del 2024)

 

SUPORT A LA CREACIÓ
Des de la seva obertura, el 16 de desembre del 2021, el Centre de les Arts Lliures ha treballat per promoure la creació contemporània, pel compromís amb el sector artístic i per la defensa llegat de Joan Brossa. Com a fàbrica de creació, la institució és un espai obert, que aposta per actuar en xarxa, generant aliances amb agents privats i públics i col·laborant amb institucions educatives i professionals dels diversos sectors creatius i compleix una vocació pública, artística i social.
Per al 2023, la institució ha desplegat un programa de convocatòries obertes en diversos camps amb una dotació total de 83.000 €.

També et pot interessar