visita guiada exposició carles santos
VISITA COMENTADA AMB MARIAELENA ROQUÉ

Exposició 'Carles Santos. I ara, què'

Compartir

Visita comentada a l’exposició Carles Santos. I ara, què? amb Mariaelena Roqué. A partir dels elements que hi ha a la mostra, Roqué explicarà la seva relació amb Carles Santos i el tàndem creatiu que van conformar durant vint-i-cinc anys. Junts van configurar un llenguatge reconeixible que es dirigia al públic sense concessions, i que es caracteritzava per la materialització d’un imaginari ple de símbols eròtics, musicals, religiosos i aquosos.

SOBRE MARIAELENA ROQUÉ
Intèrpret, creadora i dissenyadora de personatges, vestuari i escenografia, i creadora visual i plàstica nascuda a Tarragona l’any 1952. És generadora d’una vasta obra visual-escènica performativa multidisciplinària, que signa com MER amb eix en la pròpia expressió i recorregut vital, individual i compartit.
Més informació

SOBRE L’EXPOSICIÓ
Carles Santos. I ara, què? presenta un recorregut per descobrir la vida i obra d’un músic rara avis el llegat del qual, avui dia, ens continua fascinant per la llibertat creativa que transmet.  La mostra comissariada per Ona Balló amb la col·laboració d’Elena Lasala permet conèixer la seva figura i processos de creació, aprofundir en les etapes fonamentals de les seves produccions, posar a la llum materials inèdits i reflexionar sobre l’impacte que ha generat en els seus contemporanis.
Més informació