visita guiada exposició carles santos
VISITA COMENTADA AMB MARC SALICRÚ

Exposició 'Carles Santos. I ara, què'

Compartir

El darrer espectacle de Carles Santos va ser també la primera experiència professional en el teatre de Marc Salicrú. En aquesta visita guiada, l’escenògraf ofereix un recorregut personal per l’obra del músic i ens parlarà de com la figura i l’obra de Santos van ser fonamentals per a ell.

SOBRE MARC SALICRÚ
Artista intermèdia. Escenògraf, il·luminador i músic. Graduat en escenografia a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona (ESAD. Institut del Teatre, 2015). A més de les obres del col·lectiu VVAA, ha creat espectacles amb Jordi Oriol-Indigest, Andrés Lima, Silvia Delagneau, Albert Arribas, Montse Amenós, Íntims Produccions, Ferran Dordal, Anna Llopart, Iván Morales, Nico Jongen o Àngel Llàcer.
Més informació

SOBRE L’EXPOSICIÓ
Carles Santos. I ara, què? presenta un recorregut per descobrir la vida i obra d’un músic rara avis el llegat del qual, avui dia, ens continua fascinant per la llibertat creativa que transmet.  La mostra comissariada per Ona Balló amb la col·laboració d’Elena Lasala permet conèixer la seva figura i processos de creació, aprofundir en les etapes fonamentals de les seves produccions, posar a la llum materials inèdits i reflexionar sobre l’impacte que ha generat en els seus contemporanis.
Més informació