performance jose begega
PERFORMANCE JOSE BEGEGA

Activitat vinculada a 'Les planàries i les tènies' | PostBrossa 23-24

Compartir

El pròxim dimecres 24 d’abril el Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa acull una performance de Jose Begega. Aquesta activitat forma part del programa públic de la instal·lació Les planàries i les tènies, que es podrà visitar fins al 19 de maig.

Jose Begega performarà en directe el text i la música que formen part de la instal·lació, i farà l’exercici de connectar el seu cos amb alguns textos d’autores que han influenciat la peça i traslladar alguns records des del seu cos a la instal·lació per a, després, ballar-los i dipositar-los en la memòria, en les canonades i els conductes del Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa i la ciutat de Barcelona.

Sobre Jose Begega (Oviedo, 1982)
La seva és una mirada interessada pel plaer, el dol, la vergonya, el trauma, la patologització i l’estigma del que ell entén com a “personatges secundaris”. Performa una identitat dubtosa i mutable que fa que el seu treball qüestioni la noció de “realitat”.
Jose Begega es un artista asturià, llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, Màster en Producció Artística i Investigació per la Universitat de Barcelona. És o ha estat actor porno, treballador sexual i artista visual.