JOAN BROSSA VIATJA

28.02.2018 Exposició
Compartir      

Poesia Brossa’ s’instal·la a ARTIUM (Vitoria-Gasteiz) a partir del mes de maig i actualment podem veure obres del poeta a Abu Dhabi, Londres o Shanghai.

Durant sis mesos Joan Brossa ha estat al centre de Barcelona i el centre de moltes mirades. Per a molts, aquesta mostra exhaustiva que el MACBA ha fet sobre el poeta, comissariada per Pedro G. Romero i Teresa Grandas, ha significat una retrobada amb Joan Brossa i per a d’altres, ‘Poesia Brossa’ ha permès una coneixença quasi màgica amb l’autor.

Ara aquesta exposició, que és una revisió del treball d’aquest creador a través dels llibres, de les recerques plàstiques i que travessa el teatre, el cinema, la música, les arts d’acció, els gestos dels quals va ser pioner, viatja per instal·lar-se a ARTIUM (Vitoria-Gasteiz) on s’estarà des del mes de maig fins a mitjans de setembre. A partir de llavors, augurem una llarga vida al Poesia Brossa!

D’altra banda, cal afegir que l’obra de Joan Brossa és de viatge. Actualment es poden veure obres seves a Abu Dhabi, a la mostra ‘From Barcelona to Abu Dhabi’, que ha comissariat Ferran Barenblit, director del MACBA, a partir del fons d’aquest museu on s’ha inclòs el poema objecte Lectura de Joan Brossa. També s’han pogut veure obres seves a Londres, a l’exposició ‘Postwar art in Spain’ a la Galeria Colnaghi gràcies a la Galeria Mayoral. I la Galeria Miguel Marcos ha comissariat una exposició brossiana a Shanghai després de l’èxit que va tenir Joan Brossa a Pequín.

També et pot interessar