Genís Jordi Garcia, guanyador de la primera convocatòria de premis al millor TFM del curs 2022-2023 sobre la figura i l’obra de Joan Brossa

14.01.2024 General
Compartir      

El passat 20 de desembre del 2023 a les 18 h, va tenir lloc al Centre de les Arts Lliures l’acte de lliurament de la Primera Convocatòria de Premis al millor TFM sobre la figura i obra de Joan Brossa 2022-2023, convocada per la Càtedra UB Joan Brossa.

Amb aquesta convocatòria, la Càtedra UB Joan Brossa, situada al Campus Mundet de la Facultat d’Educació, pretén proporcionar estímuls perquè l’alumnat universitari investigui sobre el context i l’obra de Joan Brossa, la seva relació amb diferents disciplines i el diàleg que avui dia s’hi pot produir.

El jurat, format per la Dra. Sílvia Burset (degana de la Facultat d’Educació), Marc Audí (professor de la Universitat de Bordeus), Marc Chornet (exdirector de l’àmbit d’Arts en Viu del Centre de les Arts Lliures) i John London (de la Queen Mary de la Universitat de Londres), i reunit el 30 d’octubre de 2023, va decidir atorgar el primer premi de 2000 euros al Treball de Fi de Màster titulat: L’art de no-entendre: una mirada brossiana a la incomunicació. Una proposta d’innovació didàctica per treballar la poesia escènica a l’aula, de Genís Jordi Garcia.

L’acte es va iniciar amb una visita a l’exposició en curs Joan Brossa. La sensació mental d’una felicitat completa, i va finalitzar amb el lliurament del premi a l’Espai X, on el jurat destacà «l’originalitat de la proposta, que se centra en la relació que s’estableix entre la creativitat i el teatre de Brossa, en l’àmbit de l’educació formal, a través d’una seqüenciació didàctica acotada en els requeriments del currículum nou del Departament d’Educació».

També et pot interessar