EN RESIDÈNCIA: AZKONATOLOZA

02.03.2024 Creació
Compartir      
azkonatoloza companyia resident la brossa

Des del 2015, la parella d’artistes AzkonaToloza desenvolupa projectes d’arts vives que exploren les infinites possibilitats de la poesia i l’antropologia visual, la videocreació lo-fi, la performance i el moviment. Les seves últimes creacions se centren en la relectura de la història oficial i la creació documental pensada per a escena.

A través de la beca Barcelona Crea 2023 i durant el primer trimestre del 2024, Laida Azkona i Txalo Toloza estan instal·lats al Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa per crear el seu nou espectacle, Cuerpos Celestes. Una peça que s’estrenarà el maig del 2024 al Centro de Cultura Contemporánea Condeduque de Madrid, i que es podrà veure a Barcelona en el marc del Grec 2024 Festival de Barcelona.
Cuerpos Celestes és un projecte de ciència-ficció documental que centra la mirada en la barbàrie extractivista i els límits minerals del planeta. L’espectacle és la segona peça del projecte Falla, la darrera trilogia de la companyia engegada el 2021 que converteix en protagonista l’univers lligat a la geologia.

El pròxim dissabte 16 de març la companyia proposa una Càpsula indisciplinada per a artistes i docents que convida a prendre consciència sobre l’origen i l’impacte mediambiental que té l’extracció mineral.

INSCRIPCIONS

També et pot interessar