EL LLAPIS MÀGIC DE JOAN BROSSA

06.06.2017 Publicació
Compartir      

Nova publicació brossiana de l’editorial La Galera adreçada a públic infantil.

L’editorial La Galera acaba de publicar el conte El llapis màgic de Joan Brossa, una publicació adreçada a nens d’entre 3 i 7 anys que explica la vida del poeta i que conté diverses activitats educatives per treballar tant a l’escola com a casa. El llapis creatiu de Joan Brossa esdevé el protagonista d’un relat escrit per Judith Barnés acompanyat de les il·lustracions de Roser Calafell.

La novetat rau en el fet que per primera vegada la Fundació impulsa una publicació d’aquestes característiques adreçada específicament a públic infantil. En aquest sentit, des de l’entitat es vol continuar treballant en aquesta línia per tal de desenvolupar altres projectes editorials que donin a conèixer Brossa entre les futures generacions. Barnés manifesta que ‘el poeta va saber construir una realitat simpàtica i juganera i donar-lo a conèixer entre els més petits és una forma de despertar-los la curiositat envers el món en què viuen. I és que Brossa no va deixar mai de ser un nen’.

El conte es podrà adquirir tant a les llibreries com a la botiga en línia de l’editorial La Galera a partir del 7 de juny. El cost és 5,95€ per exemplar.

També et pot interessar