Càpsules indisciplinades. Apunts per a la recerca i la creació contemporània

Compartir
Càpsules indisciplinades

Per tercer any consecutiu presentem la formació per a docents i artistes: ‘Càpsules indisciplinades. Apunts per a la recerca i la creació contemporània’. Aquesta formació s’adreça a docents, mediadores, artistes i investigadores que tinguin interès a treballar la creativitat brossiana entesa des de la creació contemporània i col·lectiva, com a eines d’emancipació intel·lectual. Cada càpsula està dinamitzada per un artista o col·lectiu artístic que col·labora amb la Brossa a la temporada d’enguany. ‘Càpsules indisciplinades’ es converteix així en un espai d’experimentació, lúdic, creatiu i indisciplinat, tant per als artistes com per als docents, perquè intercanviïn coneixements i s’acostin a la pràctica de l’art des d’un vessant pedagògic i emancipador.

Càpsules indisciplinades compta amb la presència d’artistes contemporanis que treballaran disciplines artístiques molt diverses, però amb una finalitat conjunta: el teatre, les arts plàstiques, la literatura i les arts audiovisuals a través d’una mirada enfocada en el procés i l’aprenentatge expandit, globalitzat, que obre preguntes en el terreny comú de la cultura i l’educació.

El curs es durà a terme entre els mesos de febrer i juny de 2024, i la informació completa estarà disponible a partir de desembre de 2023.

APUNTA’T O DEMANA MÉS INFO AQUÍ