CONVOCATÒRIA OBERTA: PROGRAMA D’INVESTIGACIÓ CURATORIAL 2023

03.02.2023 Creació
Compartir      
     
programa investigació curatorial convocatòria 2023

Continuant amb el compromís de promoure la creació contemporània, el Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa convoca la segona edició del Programa d’Investigació Curatorial (P.I.C.) adreçada a artistes i investigadores seleccionades de la Sala d’Art Jove dels darrers tres anys (2021-2022- 2023) que desitgin conèixer de prop un procés expositiu, i tinguin un interès en el treball i el pensament col·lectiu.

El programa neix en col·laboració amb la Sala d’Art Jove com un dispositiu d’aprenentatge i experimentació en el camp de la creació, la investigació i la curadoria artística al voltant de la parateatralitat i amb el material de l’exposició, ‘Altres Brosses. Joan Brossa i la poesia d’acció: el parateatre‘, com a punt de partida.

A l’edició d’enguany, el P.I.C. proposa un programa formatiu complementari a la feina de creació per tal de generar un espai de treball col·laboratiu i d’experimentació. Aquest programa compta amb xerrades i activitats amb professionals de la curadoria d’exposicions juntament amb artistes del camp de les arts visuals i performatives.

LA CONVOCATÒRIA: 
El programa té una durada de sis mesos dividits en dues fases

  • Investigació: del 14 de març a 23 de juny, 10 sessions de 2 hores i mitja en horari de tarda)
  • Creació: de l’1 juliol al 28 de setembre,  l’equip de treball decidirà calendari i horaris de les trobades.

 

La dotació total per al projecte és de 15.000€,  repartits de la manera següent: 2.000€ per artista durant la fase de creació en concepte d’honoraris i 9.000€ per a la producció.

Presentació de candidatures: cal enviar un portfoli o CV de la trajectòria artística i una carta de motivació a la responsable de l’àrea de Mediació i Educació del Centre de les Arts Lliures: Sílvia Galí.

La convocatòria quedarà oberta entre el 3 i el 22 de febrer del 2023.

El 7 de febrer a les 17.30h celebrarem una sessió informativa al Centre de les Arts Lliures (c/Flassaders, 40).

Calendari de la convocatòria
Publicació de la convocatòria >>> 2 de febrer del 2023
Enviament de projectes >>> del 2 al 22 de febrer del 2023
Finalització de la convocatòria oberta >>> 22 de febrer del 2023
Publicació de la resolució >>> 9 de març del 2023

També et pot interessar