Presentació del premi Carles Hac Mor
Compartir

14 de juliol a les 18.30h  

Hacte de lliurament paraparèmic del 4rt i 5è antipremi Carles Hac Mor a plaquettes d’escriptura subversiva, a càrrec dels membres del jurat: Anna Gual, Jordi Marrugat i Ester Xargay; i d’Antoni Villas, alcalde de Juneda. Premi convocat i organitzat per l’Ajuntament de Juneda.

L’Hacte consistirà en el lliurament dels Premis, a Maria Sevilla guanyadora de l’edició de 2020 amb l’obra If true: false else: true  i a Eduard Escoffet, guanyador de l’edició de 2021 amb l’obra Plançó, amb la presentació de les plaquettes corresponents, publicades per l’Editorial Fonoll.

I, a continuació, per fer palès la qualitat experimental i subversiva de molts dels treballs presentats en aquesta convocatòria destinada a obres no convencionals, l’Hacte es convertirà en un contuberni hacmorià, una trobada, en la qual els autors llegiran un tast de l’obra i exposaran llurs reflexions al respecte. Així mateix, intervindran: Sergi Ariaca amb L’equilibri del re-motGeorgina Castillo Garcia amb Amdiuan roc, Joan Maria Minguet Batllori amb La infecció purulenta que regalimarà per la crosta corsecadaÒscar Palazon amb EufoniaXevi Pujol Molist amb Tafis i TalamisRicard Ripoll amb Els replecs del capteniment dels peixosPau Rodríguez Sànchez-Campos amb Illa del guacamai, i Antonio Selvaggi amb Vita- è. 

Atès que l’aforament és limitat, és necessari que reserveu plaça a través del correu FUNDACIO@FUNDACIOJOANBROSSA.CAT. Activitat gratuïta.