Presentació del llibre ‘Joan Brossa. Els arbres varien segons el terreny’
Compartir

Dimarts 25 de maig a les 18h.

Presentació del llibre editat per Edicions UB, a cura de Glòria Bordons, Lis Costa i Eva Figueras Ferrer, que recull i amplia els resultats del ‘II Simposi Internacional Joan Brossa’ que tingué lloc el 2019 per commemorar el centenari del naixement del poeta. De forma sintètica, Joan Brossa. Els arbres varien segons el terreny ens apropa al poeta i explora la seva obra com a font d’inspiració i motor creatiu. Estructurat en tres eixos, el primer aborda Brossa en relació amb el món cultural del seu temps, tant a nivell nacional com internacional; el segon examina com s’ha llegit i com es llegeix Brossa actualment; i, en el tercer, s’estudia com es crea a partir del procés creatiu que seguí el poeta. 

L’acte anirà acompanyat de la visualització de la performance ‘This line is the present’, dirigida per Emily Mast, que tingué lloc a diferents punts d’El Born i al Museu Picasso. 

Aquesta presentació anirà a càrrec de Glòria Bordons, Eduard Escoffet, Laia Estruch i Jordi Marrugat i serà retransmesa en directe des del canal d’Instagram d’Edicions UB. 

Atès que l’aforament és limitat, és necessari que reserveu plaça tot enviant un correu a fundacio@fundaciojoanbrossa.cat. Activitat gratuïta.