WHEN I HEAR A TEENAGER TALKING ABOUT TRUE LOVE
WHEN I HEAR A TEENAGER TALKING ABOUT TRUE LOVE

-entrevistes a adolescents sobre l’amor, la sexualitat i la revolució-
Juana Dolores EN RESIDÈNCIA a l'Institut-Escola Eixample

Compartir

Peça audiovisual que investiga i reflexiona sobre la consciència de classe en l’adolescència, sobre la comprensió i el coneixement de la pròpia situació dins la jerarquia social i econòmica capitalista, i com travessa el sentiment amorós i el desig sexual en l’adolescència. Partint de Comizi D’Amore (1964) [Enquesta sobre l’amor] de Pier Paolo Pasolini i D’amore si vive (1984) [D’amor es viu] de Silvano Agosti, s’entrevisten els alumnes que cursen l’assignatura optativa d’Arts de 3r d’ESO de l’Institut Escola Eixample de Barcelona durant el curs 2023-2024.

Una creació de Juana Dolores amb alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Escola Eixample en el marc del programa EN RESiDÈNCiA, que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants.
Més informació

Juana Dolores (1992, El Prat de Llobregat)
És escriptora. També actriu, dramaturga i directora d’escena. I vídeoartista. Tota la seva obra parteix de la tensió entre la ideologia i la bellesa. Ha publicat Bijuteria (56a edició del premi de poesia catalana Amadeu Oller, 2020, Edicions Galerada) i I SI UNA NACIÓ DESFILANT PER UNA CATIFA VERMELLA –rèquiem català– (2023, Edicions Poncianes). En teatre ha escrit, interpretat i dirigit # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *(2019) i HIT ME IF I’M PRETTY o la princesa moderna (2022).