Un dia a la jungla

Taller familiar de dansa i moviment

Compartir

Aquest taller és una proposta híbrida entre el cinema i la dansa, guiada per les coreògrafes del Col·lectiu Big Bouncers. Consistirà en el visionat de la pel·lícula Un dia a la jungla acompanyada d’una dinàmica de moviment en família.

La pel·lícula Un dia a la jungla  proposa un viatge a través de la dansa i el moviment, per un ecosistema on poden aparèixer tot tipus d’éssers, formes, colors i sons. Un espai que dóna cabuda al més petit i també al més gran. Un espai on conviuen diferents cossos amb comportaments sorprenents. Cossos que es camuflen, reboten, s’estiren i es transformen constantment. Un espai no explorat, on la sorpresa i la màgia poden donar-se en qualsevol moment i on tots els elements estan en continu moviment.

En aquest taller s’ofereix un espai on es convida a les famílies a moure’s junts, a través del joc amb diferents materials, propostes de moviment i la música. Les propostes de moviment estan inspirades en el llenguatge coreogràfic desenvolupat a la pel·lícula Un dia a la jungla  però adaptades a les possibilitats dels participants.