desig un tramvia
Desig. Un tramvia

Dramatúrgia i direcció de Paul Berrondo
ADAPTACIÓ LLIURE DE L'OBRA de Tennessee Williams
Companyia +TEATRE

Compartir

Una dona de família benestant arriba a un barri degradat, on la seva germana petita viu amb la seva parella. Una visita inesperada, que havia de ser breu, es convertirà en un daltabaix per a la parella i el seu entorn. El desig i el joc de miralls faran que els personatges s’enfrontin a la seva veritat.

INTENCIONS DEL DIRECTOR
Després de la direcció i dramatúrgia de ‘Nedant cap a la mar de la Xina’, ‘Waikiki Honolulu’ i el musical ‘París’, i també de la direcció d´’Amor’ (de Paula Ribó), afronto un nou repte: la direcció i la dramatúrgia de ‘Desig. Un tramvia’, una versió lliure del clàssic ‘Un tramvia anomenat Desig’, de Tennessee Williams, un autor que m’interessa especialment per com la seva poesia sorgeix d’una prosa directa i realista.
En aquesta versió treballarem el joc de miralls dels quatre personatges principals, indagant en com s’entrellacen els seus desitjos, fins a arribar a la imatge més crua d’ells mateixos, que els enfrontarà amb els seus propis monstres.
Observarem el desig, en les seves múltiples cares, des del punt de vista de la crítica social, ja que temes com les violències masclistes, els estigmes que envolten la salut mental i els prejudicis sobre les classes socials seran el pulmó del cos de l’obra.

Paul Berrondo