Visites educatives a l’exposició ‘Altres Brosses’

17.03.2023 Arts visuals
Compartir      
exposició Altres Brosses Pol Masip

En l’imaginari que Joan Brossa va construir al llarg de la seva trajectòria escènica, poètica, visual i, més que enlloc, vital, hi té un paper primordial allò que podem anomenar el parateatre: les arts de la sorpresa i la fascinació, la màgia, el circ, el clown…
L’exposició Altres Brosses. Joan Brossa i la poesia d’acció, el parateatre (que acollim fins al 16 de juliol), comissariada per Joan Maria Minguet, permet transitar per diferents racons de l’edifici de La Seca que, a través de la màgia i la instal·lació, es transformen gràcies a la mirada del poeta. S’hi poden trobar obres visuals (poemes objecte, poemes visuals, llibres d’artista) que Brossa va dedicar al món de l’imaginari teatral (o parateatral); reculls fotogràfics i documentals de la col·laboració de Brossa amb artistes de l’escena; així com documents i obres que acostaran el públic a l’imaginari del transformisme, la màgia, el circ, al cinema de trucatge o l’striptease.

 

Les visites

Les visites educatives que oferim es fan a cura de mediadors i educadors del centre, professionals en art i educació. Són visites que complementen l’explicació de l’exposició amb dinàmiques creatives al voltant de la poesia escènica i objectual.

Els objectius de la visita són:

  • Descobrir el teatre de Joan Brossa
  • Aprendre a partir de l’expressió corporal i la relació del cos amb els objectes.
  • Entendre la pràctica creativa des del procés i la investigació, i no des del resultat o producte final.

 

A quin públic s’adreça

Les visites escolars estan recomanades a partir dels 12 anys fins als 18 anys.

INSCRIPCIÓ

També et pot interessar