AGAFO UNA LLETRA I CAPGIRO EL MÓN

25.02.2020 Publicació
Compartir      

Nova publicació infantil a partir de la vida i l’obra de Joan Brossa editada per Vegueta Ediciones.

L’Any Joan Brossa va ésser un any molt fructífer pel que fa al número de publicacions. Un total de vint-i-un llibres, entre reedicions, traduccions i novetats editorials, van veure la llum durant el 2019. Ara, durant el 2020, es preveu encara la sortida d’altres llibres. El primer a fer-ho ha estat Agafo una lletra i capgiro el món, editat per Vegueta Ediciones, amb textos de Judith Barnés, responsable del servei educatiu de la Fundació Joan Brossa, i amb il·lustracions de Sònia Estévez.

El llibre, escrit en primera persona i publicat en català i castellà, fa un recorregut vital per la vida del poeta tot posant-lo en el context històric i artístic en què va viure. S’acompanya d’il·lustracions d’impacte amb una presència destacable de poemes escrits de Joan Brossa. També apareixen activitats paral·leles a desenvolupar, anotacions al marge amb informació complementària, etc. Aquesta publicació, adreçada a nens i nenes a partir de vuit anys, vol esdevenir una guia de lectura en què pares i mares descobreixin aquest creador al costat dels seus fills. A la vegada, és molt adequada com a eina educativa per als centres escolars de primària.

Amb aquesta publicació Joan Brossa ja té tres títols infantils en cartera: El llapis màgic de Joan Brossa de La Galera, publicat el 2017 amb textos de Judith Barnés i il·lustracions de Roser Calafell, i El Joan ha perdut la A de l’Ajuntament de Barcelona i El cep i la nansa, publicat l’any passat i escrit per Pep Molist i il·lustrat per Maria Beitia.

També et pot interessar