espectacle y ahora qué
¿Y ahora qué?

Reconstrucción de la persona después de atravesar la tempestad
Cristián Weidmann acompanyat per Adriano Galante | Festival IF Barcelona

Compartir

En aquesta instal·lació escènica Cristián Weidmann estarà acompanyat per Adriano Galante. ¿Y ahora qué? de Cristián Weidmann és un dels espectacles que exhibim en el marc de la 10a edició del festival IF Barcelona.

Què passa un cop has creuat el bosc i et trobes a l’altre costat, un cop et donen el vistiplau i et consideres recuperat? Aquestes preguntes són el punt de partida de ¿Y ahora qué?, una instal·lació escènica entorn de la salut mental que, des d’una aproximació multidisciplinària, investiga un procés de salut mental que va patir el seu protagonista.
La investigació de Cristián Weidmann se centrarà a determinar quins són els límits del seny, en quin lloc se situen i com es poden traslladar a una representació artística. L’autor no busca fer apologia de la bogeria, però sí donar visibilitat a com aquesta es relaciona amb el fet artístic i els processos creatius.

CRISTIÁN WEIDMANN
Creador, performer, escenògraf i titellaire. Residint entre Espanya i Noruega, en els últims anys ha participat en els projectes de les companyies Ossavy & Kolvenstvedt o Eilertsen & Granados Teater, al mateix temps que ha desenvolupat projectes amb la seva companyia Lamatracataca. És fundador i principal artífex de More en Mora, un centre de creació rural a la Manxa (Espanya). Paral·lelament, ha fundat una nova companyia, Ferrer & Weidmann, amb la qual ha estrenat l’espectacle “NADA”, una peça aèria, d’ombres i audiovisuals.

ADRIANO GALANTE
Cantant, fundador i músic del col·lectiu d’acció sonora, performance i cançó lliure Seward. Des de 2005, Galante ha trobat el seu lloc en la intersecció entre la creació col·lectiva, la interpretació interdisciplinària, el pensament crític, la gestió comunitària i la curadoria artística. Una carrera extensa i polifacètica, en què tant la música i la paraula com les arts vives i el pensament crític són sempre protagonistes.